Adscripció als Instituts.

Benvolgudes famílies:

Segons el calendari provisional d’ESCOLARITZACIÓ, aquest dijous dia 14 de maig, s’ha de reatlizar el procés telemàtic per pre-adscriure als nins/nines de 6è a l’Institut seleccionat (Politècnic, Ramon Llull i Joan Alcover)).

Volem recalcar que aquest tràmit és OBLIGATORI encara que volgueu matricular als vostres fills a un centre distint als esmentats. En aquest cas dia 1 de juny es repetiria aquest procés.

Atentament

La direcció

Apreciadas familias:

De acuerdo con el calendario provisional de ESCOLARIZACIÓN, este jueves dia 14 de Mayo, se debe realizar el proceso telemático para preadscribir a los niños y niñas de 6º en el Instituto seleccionado (Politècnic, Ramon Llull i Joan Alcover)).

Queremos recalcar que este trámite es OBLIGATORI aunque deseéis matricular a vuestros hijos en un centro distinto de los mencionados. En este caso dia 1 de Junio se repetiría este proceso.

Atentamente

La dirección

NOTA:

Per fer aquest tràmit és necessari tenir accés al GESTIB. Si no l’has sol·licitat mai posat en contacte amb el centre.

Para hacer este trámite es necesairo tener acceso al GESTIB. Si no lo has solicitado con anterioridad ponte en contacto con el centro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>