Menjador

MENJADOR ESCOLAR

TELÈFON: 696829041

HORARI: de 13:30h. a 14:50h (sortida per la porta Georges Bernanos).

 

INFORMACIÓ RELLEVANT:

  • El menjador és una activitat més de l’escola i també té les seves normes, igual d’importants que la resta de l’horari lectiu. No només es menja, s’apren a degustar diferents aliments així com conèixer els seus noms i propietats, adquirint hàbits saludables i aprenentatges de comportament social.
  • Mensualment es publica a la pàgina web el menú de tot el mes. Els menús estan fets per dietistes per tal que siguin el més equilibrats i variats possible. L’empresa que subministra el menjar actualment es el Restaurant “Ca n’Arabí” de Binissalem.
  • Es poden demanar dietes especials en cas de necessitat, aportant un informe metge (exceptuant si és per motius religiosos).
  • També hi ha la possibilitat que les famílies sol·licitin BECA de menjador, que es demana a principi de curs per al curs vinent.

COMPRA DE TIQUETS: 

6,65€ per dia/tiquet, abonant l’import al compte de l’escola CAIXA BANK    

                ES81  2100  8122  8413  0041  7491

   IMPORTANT: Indicar el concepte TIQUETS MENJADOR, NOM de l’alumne/a i CURS. Es poden comprar tants de tiquets com facin  falta. Un cop revisat el pagament pel banc, es lliuraran els tiquets a la família.

 

FUNCIONAMENT, PER DINAR A L’ESCOLA: 

El dia que es queden a menjar s’ha d’entregar el tiquet emplenat a la persona encarregada (a la porta d’entrada o bé a secretaría), sempre abans de les 9 h. Més tard d’aquesta hora la comanda ja ha sortit de Ca’n Arabí i no es poden demanar més menús.

Gràcies per la col.laboració.