Valors per a 3r

Hola nins i nines ! Com estau ? Com ja sabeu tots i totes hem d´estar en casa i tranquils. Hem de tenir paciència i sobretot tenir molt clares les rutines de cada dia en casa i no aburrir nos.

Heu de tenir temps per estudiar, dinar, sopar, descansar i jugar.

Hem acabat el tema dels drets dels nins i ja el corregirem tot a clase quan tornem .

Començam el tema de :

LA SOLIDARITAT

Com ja sabeu els sanitaris estan fent una bona feina avui en dia en els hospitals perquè estan ajudant a curar a molta gent del COVID 19. Hi ha pacients que no tenen tanta sort i es moren .

TASCA 1.

Redactar en un foli com viviu la situació d’estar en casa sense poder sortir i mencionar els fets solidaris de la gent de fora ( taxistes a Madrid que no cobren els trajectes dels ciutadans , cantants que fan cançons a ca seva sense cobrar, sanitaris que fan feina hores i hores seguides , …) i què pensau d’aquesta situació.

Pensau més fets solidaris ( podeu veure les notícies )

TASCA 2

Redacta un resum de la vida cotidina que podies fer abans a la que no pots fer ara (#JOMEQUEDACASA#) de 10 línies com a poc i esmenta la solidaritat de quedar-te dins ca teva com ajuda al món.

TASCA 3

Dibuixa els fets solidaris que t’han impactat més durant aquests dies.

TASCA 4

Trobes que els països d’Europa están sent solidaris amb el món? Justifica la teva resposta.

TASCA 5

Creus que els països subdesenvolupats ajuden als països més afectats del món ?Justifica la teva resposta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>