Activitats per a Ed. Infantil 4 anys

(Període previst per al final del 2ón trimestre: del 30 de març al 9 d’abril)

Aquests enllaços, que contenen propostes d’activitats per a dur a terme amb els vostres fills i filles, també se us han fet arribar al telèfon personal, a través del xat de whatsap del grup de classe:


edu365

https://youtu.be/whuKasZzqDUhttps://youtu.be/pSqnl2eSu9Yhttps://youtu.be/wpF2ol3KQvMhttps://youtu.be/UxskFL5mcMIhttps://youtu.be/p-UMZmA80MEhttps://youtu.be/t8748OWc1nQ

Seguim repassant:

https://youtu.be/BfPBj4QrtwYhttps://youtu.be/T-AKoOvcKX8https://youtu.be/7WLXQdsbrgU

Contes:


Conte 1


Conte 2

A més d’aquests materials multimedia, adjuntam uns documents PDF (“”, “Recetas Sensoriales”, “Programa de Ocio en Quarentena”), que també hem compartit en el whatsap de grup.

Continuam mantenint el contacte, per a qualsevol dubte o imprevist que us vagi sorgint, per telefón privat de la tutora o per correu electronic: conchitamasmontgo@gmail.com

Totes aquestes propostes són idees per a que pogueu anar repassant i aprofundint els continguts que anem treballant a l’etapa d’Educació Infantil. Tan important com treballar aquests continguts, ho és que es faci de manera lúdica, agradable i acompanyats de la supervisió i atenció d’un adult, que els confereixi la seguret física i emocional que necessiten els infants d’aquestes edats. S’haurien de combinar aquestes activitats, amb les que van encaminades al desenvolupament de l’autonomia, que vam proposar en el primer document de tasques per a casa que us vam entregar el dia 13 de març.

Per això us recomanam que no us centreu en el resultat, sinó en el procés. Que proporcioneu un entorn d’aprenentatge tranquil, que afavoreixi el gaudi de passar bons moments amb els infants, sense presses ni pressions excessives.

Es tracta de no perder els hàbits i rutines que us vam recomanar en l’anterior llistat d’activitats i d’intentar cercar més moments de qualitat per estar amb els infants, que afavoreixin el desenvolupament i l’aprenentatge dels vostres fills i filles.

Molt d’ànim i salut.

Conchita Mas

Tutora de 4 anys


Ideas sensoriales para hacer con peques


Recetas sensoriales

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>