Religió per a 2n

1,- OBSERVA I ESCRIUS AL QUE VEUS A CADA DIBUIX EN FORMA DE CONTE (TE DEIX UNA AJUDA PERQUÈ COMENCIS CADA DIBUIX

1r DIBUIX… HI HAVIA UNA VEGADA…..

2n DIBUIX… DE SOBTE…

3r DIBUIX… A LES HORES

4t DIBUIX… AL FINAL

2,- RECORDES LA HISTÒRIA DE LA PARAULA “C O M P A R T I R E M”,

SINÓ ÉS AIXÍ NO ET PREOCUPIS, TORNA-LA RECORDAR LLEGINT-LA ( AMB L’AJUDA D’ALGÚ)

HI HAVIA UNA VEGADA UNES LLETRES… LA R, LA M, LA O, LA P, LA E, LA I, LA E, LA C, LA T, UNA ALTRA VEGADA LA R, LA A QUE JUNTES FORMAVEN UNA DE LES PARAULES MÉS “GUAPES” QUE MOS TROBEM CAMINANT A QUALSEVOL LLOC… “COMPARTIREM”. PER ALLÀ ON ANAVEN LA GENT S’HO PASSAVA PIPA. PERÒ UN DIA, UNA DE LES LLETRES, LA “E” VA DEMANAR A LA RESTA QUE NECESSITAVA TEMPS PER PENSAR, PER SABER QUE FER I QUE AGAFARIA MOTXILLA PER CORRER MÓN… LA RESTA PENSAVEN QUE NO PODRIEN FER RES SENSE ELLA, PERÒ DESPRÉS DE MOLT PENSAR, ACONSEGUIREN JUNTAR LA LLETRA R DARRERA I FER “FUSIÓN A L’ESTIL POWERS RANGERS” AMB L’ALTRA LLETRA R… AIXÍ QUE TRISTES PERÒ ENTENENT A LA SEVA COMPANYA DE PARAULA CONTINUAREN FENT CAMÍ….SENSE LA LLETRA “E” (Continuarà)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>