Carta del mestre de religió

BON DIA FAMÍLIA

COM PODREU VEURE HI HA UN SEGUIT D’ACTIVITATS QUE VOS HE POSAT PERQUÈ POGUEU FER AMB ELS/LES VOSTRES FILLS/-ES

NO PRETENC QUE AQUESTES ES FACIN DURANT UNA SETMANA. LA IDEA ÉS QUE LES VAGIN FENT AL LLARG DE LES SETMANES QUE HAUREM D’ESTAR A CASA. TOTES ELLES S’HAN DE FER A FULLS QUE TENGUEU I DE LA MANERA QUE TROBEU MÉS FÀCIL. SI VOLEU I PODEU, FEIS-LES AMB L’ORDENADOR I ME LES ENVIAU AL SEGÜENT CORREU ELECTRÒNIC mgiron@cpesvivero.cat (vos envii el document en format word/libreoofice). PER FAVOR, SI TENIU ALGUN DUBTE ENVIAU-ME UN MISSATGE I HO MIRAREM DE RESOLDRE.

mgiron@cpesvivero.cat

SI NO DISPOSAU DELS MITJANS PER PODER FER TELEMÀTICAMENT LES TASQUES, JA ME LES DONARAN ELS/LES VOSTRES FILLS/-ES EN TORNAR REPENDRE LES CLASSES PRESENCIALS.

A TOT AIXÒ, COMENTAR-VOS QUE NO VULL QUE LES MEVES ACTIVITATS SUPOSIN UN COMPONENT NO-POSITIU A LA SITUACIÓ QUE ENS ENVOLTA I QUE PER TANT, EL RITME EL MARCARAN ELS VOSTRES FILLS/-ES I QUE SI ALGUNES DE LES FEINES NO ES FAN, NO PASSA ABSOLUTAMENT RES… HO RESOLDREM A LES CLASSES (NOMÉS FALTARIA).

PER FAVOR QUALSEVOL DUBTE O QÜESTIÓ IGUALMENT M’ENVIAU UN EMAIL.

MOLTS D’ÀNIMS PER TOTHOM!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>