LA FESTA D’AVUI HA SIGUT POSSIBLE GRÀCIES A TOTES I TOTS VOSALTRES: PER MOLTS D’ANYS I BONES FESTES!!

Hem gaudit d’escoltar les nadales de tots els grups d’alumnes de CEIP El Terreno, presentades amb gran emoció per na Brígida i en Christopher (6è E.P.). Al llarg del trimestre tots els grups han preparat la seva nadala amb la mestra de música, na Mireia i a la fi hem pogut escoltar-los en concert!!! Gràcies a les aportacions de les famílies, mestres i AMIPA s’han pogut sortejar 6 sistelles de Nadal… Tot ambientat amb una decoració entranyable dels alumnes i mestres d’E.Infantil.

Acabam un trimestre ple d’empocions i aprenentatges. Ara toca descansar i gaudir de la família. Per la part que ens toca, molt satisfets amb el procés i amb ganes de reprendre un nou trimestre amb energies renovades, agraint la implicació de tots en el dia a dia de la nostra comunitat: Molt bones festes i gracies a totes i tots!!!