Menjador

FUNCIONAMENT I PREU DEL MENJADOR

HORARI: de 13:30h. a 14:50h (sortida per la porta Georges Bernanos).

  • El menjador és una activitat més de l’escola i també té les seves NORMES, igual d’importants que les de la resta de l’horari lectiu. No només es menja, s’apren a degustar diferents aliments així com conèixer els seus noms i propietats, adquirint hàbits saludables i aprenentatges de comportament social.
  • Cada mes teniu a la pàgina web el MENÚ de tot el mes. Els menús estan fets per dietistes per tal que siguin el més equilibrats i variats possible. L’empresa que subministra el menjar actualment es el Restaurant “Ca n’Arabí” de Binissalem.
  • Es poden demanar dietes especials, però és necessari un informe metge, exceptuant si és per motius religiosos.
  • COMPRA de tiquets: 

5,80€ per dia/tiquet, abonant l’import a la compta de l’escola CAIXA BANK    

                        ES81  2100  8122  8413  0041  7491

IMPORTANT: Indicar el concepte TIQUETS MENJADOR, nom de l’alumne/a i curs. Es poden comprar tants de tiquets com facin  falta. Un cop revisat el pagament, es lliuraran els tiquets a l’infant.

PER DINAR A L’ESCOLA: El dia que es queden a menjar es posa el tiquet a la bústia de l’entrada on posa MENJADOR (o s’entrega el tiquet a la persona encarregada de la porta d’entrada), amb el nom escrit del nin o nina, sempre abans de les 9 h (més tard d’aquesta hora la comanda ja ha sortit de Ca’n Arabí i no es poden demanar més menús).

També hi ha la possibilitat que les famílies sol·licitin BECA de menjador, que es demana a principi de curs pel curs vinent.

 

Gràcies per la col.laboració.