Logotips (2)

El primer que volem és agrair a tots els que heu participat en els concursos  de creació d’un logotip que organitzem des del Program Escolar de Fruita, hortalisses i llet  a les escoles i el concurs de dibuix de les activitats realitzades a l’aula amb el personal de Semilla.  Aquest dijous es reuneix el jurat i vos informarem en breu del resultat.

D’altra banda i per continuar amb les accions del programa escolar adaptades al tancament de les aules per la crisi sanitària, us traslladam aquest vídeo protagonitzat pel conegut youtuber Miquel Montoro. Es una animada explicació de la unitat didàctica que normalment realitzam a les escoles sobre les Varietats  locals i que hem adaptat a una situació de confinament que permeti als nins  i nines desenvolupar aquesta activitat a casa, de forma senzilla i animada per un dels personatges més influents en xarxes socials a les Illes Balears i a la resta d’Espanya.

 En aquest vídeo s’inclouen continguts didàctics sobre varietats locals i la reproducció i el cultiu de les plantes. També es desenvolupa una pràctica per adquirir aquests coneixements de forma senzilla, casolana i adaptada al nivell d’educació primària a què van dirigides les accions del Programa escolar de Fruites, hortalisses i llet a les escoles que desenvolupa la Conselleria d’Agricultura Pesca i Alimentació.

Considerant el gran interès que té per a la comunitat educativa continuar promovent, en una situació tan especial, una alimentació saludable basada en la dieta Mediterrània per l’educació primària, esperam que aquest vídeo pugui donar un important suport a les vostres pròpies programacions escolars i que les escoles adherits a aquest programa escolar de consum de fruita, hortalissa i làctics  puguin seguir desenvolupant aquesta activitat des de la distància a la qual tots ens hem vist sotmesos.

L’equip de promoció de SEMILLA ha continuat treballant en aquests materials per donar continuïtat a aquest programa durant l’actual curs escolar mantenint accions que compleixen amb els objectius educatius de desenvolupar una alimentació  saludable i sostenible entre els escolars. Ens reinventam les eines didàctiques del nostre programa però mantenim clarament els objectius i els continguts.