Més propostes de tasques activitats per al temps de confinament

Benvolgudes famílies,

Us envio noves propostes de treball (algunes ja compartides al xat de Whatsap i d’altres previstes per a compartir-les), per a que també pogueu consultar-les per aquí. D’aquesta manera us podreu descarregar els documents i implrimir el que us faci falta, de forma més clara i senzilla.

De totes formes, seguim en contacte diari, de forma contínua i preferent a través del xat de whatsap de la classe i amb les videocridades amb cada alumne/a. He de dir que estic molt orgullosa de la bona predisposició i les activitats, feines i rutines que m’han comentat que feis a casa amb els vostres fills i filles, en les videocridades. També agraïr la colaboració de tots els pares i mares que, davant les dificils circumstàncies en les que ens trobam, us heu volcat en mantenir el contacte i estimular l’interès per la feina de l’escola.

Ara mateix, mantenir la motivació i el benestar físic i emocional dels vostres fills és el més important, per això, no us engoixeu si no podeu fer totes les feines i propostes que us agradaría o teniu dificultats per a imprimir els materials imprimibles que us proposam.

Sabem que cada realitat familiar ara pot ser ben diferent i per això, l’important és mantenir el vincle entre escola i familia i els hàbits (de salut, rutines que donin seguretat física i emocional, de comunicació i respecte) que treballavem a l’escola i que ara més que mai, teniu l’oportunitat de treballar dins el nucli familiar.

A continuació us deixo les propostes de treball i els enllaços amb documents per a descarregar-vos i poder imprimir-los (convé que tingueu instal.lat el Facebook i també l’Instagram per a la correcta visualització d’alguns d’ells):

https://www.facebook.com/154491934738022/posts/1382813851905818/

https://youtu.be/IAJ8-pxoBAU

https://pin.it/7psWmNs

https://pin.it/4zZ68Xr

https://www.instagram.com/p/B_ZQgLsqp7i/?igshid=13fje0f3e95ix

https://www.orientacionandujar.es/2020/04/06/tarjetas-para-un-super-maraton-en-casa-ii/

https://www.instagram.com/p/B_2hz2Zjz-K/?igshid=lgasf1sw8lqo

https://www.instagram.com/p/B_PmeCKlcE3/?igshid=h34s7jub3roz

Des de l’escola, desitjam poder retrobar-nos tan prest com sigui possible, mentre tant, sols agraïr-vos la col.laboració i recordar-vos que estam al vostre costat.

Se us enyora moolt famílies!!!…i els nins i nines que han sigut uns herois sense capa en tot aquest temps, segur que han crescut i també han après moltes coses a casa, que podrem posar en comú a la desitjada tornada…

Una abraçada ben forta, com les d’abans!

Lluna Alacid Estelrich

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>