Valors per a 3r

Bon dia nins i nines ! Com estau ? Imagin que això s´està fent un poc llarg per vosaltres i per tots , ja són molts de dies sense sortir de casa , però hem de tenir paciència.
Tot anira bé!
Ja queda poc !

Pens cada dia en vosaltres i vos anyor moltíssim . Anam per feines ?
Vos he preparat unes preguntes que envolten el tema que estam vivint ara mateix a causa del COVID 19 . Me preocupa bastant el vostre estat d´ànim i vull abraçaros aviat. Una besada a tots i a tothes virtual .
Vos estim !
Lidia Barea

1. Escriu en unes cinc línies com t´has sentit aquests dies de vacances a ca teva i què has fet ?

2. Definició de :
Solidaritat
Confinament
Empatia
Companyerisme
Lleialtat
Amor
Despreci
Vengança
Enveja
Competitivitat
Egoisme
Despreci

3. Explica què entens quan els teus veïns surten als seus balcons a les 20:00 hores cada dia i aplaudeixen . Per què ho han ? La teva familia i tu l´heu fet ?

4. Trobes que has col.laborat en les tasques diàries de ca teva ? Explicales

5. Escriu una llista de coses que faries si fossis milionari per ser solidari en quests moments del COVID 19 amb el món i una altre llista de les coses que podries fer ara o has fet pel món. ( una d´elles ja l´estau fent i és estar dins ca vostra per no contagiar-nos )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>