Religió per a 4t

UEI, UEI, OLE OLE…COM HO DUIS???????

MOLTA PACIÈNCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PER AQUESTA DUES SETMANES QUE VENEN, VOS POS AQUESTES FEINETES

SI NO POTS…LLEGEIX EL SEGÜENT ESCRIT

ES NOSTRE COLEGA JESÚS QUAN VA SABER QUE HAVIA DE PARTIR DURANT UNA «PETITA» TEMPORADA, VA DECIDIR FER UN SOPAR…AQUEST SOPAR LI DEIM «EL DARRER SOPAR»

ABANS, PRIMER LIS VA RENTAR ELS PEUS A TOT EL SEU EQUIP (EREN ELS APOSTOLS), JA VOS PODEU IMAGINAR QUE FLIPAVEN PEPINOS TOTS AMB AIXÒ I DESPRÉS DE RENTAR-LIS ELS PEUS LI VAS DIR… «ESTIMAU-VOS ELS UNS ALS ALTRES AIXÍ COM JO VOS HE ESTIMAT» (TOMA XULERIA) I DESPRÉS VA SOPAR AMB ELLS…

EL QUE VA SORPRENDRE D’AQUEST SOPAR VA SER QUE NOMÉS VA UTILITZAR PA I VI I LIS VA DIR QUE AQUESTS DOS ALIMENTS HAURIEN DE SER EL QUE ELLS UTILITZASSIN CADA VEGADA QUE EL VOLGUESSIN RECORDAR DURANT EL TEMPS QUE ELLS NO HI FOS…

I MIRAU QUE VA SER DE XULO AIXÒ QUA AVUI ENCARA HO FEIM PER RECORDAR AL NOSTRE COLEGA JESÚS… QUE VOS PAREIX?

M’AGRADARIA QUE FESSIS EXPLOTAR EL CAP I DURANT DUES SETMANES (NOOOOOOOOOOOOOOOOO) INTENTASSIS ESCRIURE UNA FITXA DE 2 O 3 PERSONES QUE ESTAN DEVORA TU I QUE CREUS QUE SÓN UNS MEGA-CRACKS PER A TU I PEL QUE FAN… Eiiiii, en aquesta fitxa pots posar el que tu vegis més interessant perquè jo el pugui conéixer (NO TE PASSIS DE LLARG QUE TE CONEC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>