Religió per a 2n (2)

AQUÍ TENS LA CONTINUACIÓ

VA PASSAR UN DIA I LA RESTA DE LLETRES ES TROBAVEN UNA MICA NEGUITOSES, NERVIOSES, NO SABIEN BEN BÉ COM PUNYETES PODRIEN CONTINUAR CAMÍ. EL SEGON DIA DE CAMINATA SENSE LA FAMOSA VOCAL COMENÇAVA HAVER BASTANTS MÉS DE NERVIS PERÒ UNA D’ELLES, LA QUE SE REPETEIX, INTENTÀ POSAR UNA MICA D’ORDRE DIENT-LIS QUE SI LA LLETRA “E” HAVIA DIT QUE TORNARIA PER CONTINUAR FENT CAMÍ QUE TOTES ELLES HAVIEN DE TENIR CONFIANÇA… I AIXÍ VA SER, NO VAREN PASSAR MÉS DE QUATRE DIES QUE LA LLETRA “E” VA TORNAR AMB MÉS FORÇA QUE MAI PER JUNTAR-SE AMB LA RESTA I CONTINUAR FENT CAMÍ FINS A DIA D’AVUI QUE ENCARA ARA ES XERRA I S’UTILITZA ALLÀ ON ANAM…

“C O M P A R T I R E M”

3,- INTENTA EXPLICAR TOTA LA HISTÒRIA AMB 6 DIBUIXOS CREANT A UN CÒMIC

4,- ESCRIU 5 PARAULES QUE TROBIS QUE SÓN “SUPER-HIPER-MEGANOPLASTICAMENT” XULES I QUE COMENCIN AMB LA LLETRA QUE VA DECIDIR AGAFAR MOTXILLA…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>