Menjador

HORARI: de 13:30 h. A 14:50 h.

El menjador és una activitat més de l’escola i també té les seves NORMES que són igual d’importants com les de la resta de l’horari lectiu. No només es menja si no que aprenen a menjar diferents aliments així com conéixer els seus noms i propietats.

Cada mes teniu a la pàgina web el MENÚ de tot el mes. Els menús estan fets per dietistes per tal que siguin el més equilibrats possible i els nins/nines mengin variat. L’empresa que suministra el menjar actualment es el Restaurant “Ca n’Arabí” de Binissalem.

Si algun nin/nina necessita un menjar especial sel’s pot oferir les següents dietes:

vegetariana

hipocalòrica *

celiaca *

sense porc

dieta blana

al·lergia a algún aliment o intolerància *

*necessari informe metge

PREU del menjador : 5,80€ per dia/tiquet

VENDA de tiquets : es farà abonant l’import segons el nombre de tiquets que es vol comprar a el compte bancari de Bankia, indicant el nom del nin/-a.

ES86 2038 3418 0060 0029 6884

Es poden comprar tants de tiquets com facin falta. Un cop revisat el pagament, es lliuraran els tíquets a l’infant.

El dia que es queden a menjar es posa el tiquet a la bústia de l’entrada on posa MENJADOR, amb el nom posat del nin o nina i abans de les 9 h es recolleixen.

També hi ha la possibilitat que les famílies sol·licitin BECA de menjador, aixó es demana a final de curs pel curs vinent, exceptuant als nins i nines de 3 anys que la poden demanar el setembre si així ho desitgen.

calendari escolar